MEET NOODLE

MEET NOODLE Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4 stars out of 55 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Meet Noodle. Want to know more? Find out more.

19 Jan 2022 at 20:39 I have stomach issue afterwards
13 Nov 2021 at 13:26 Dandan mian has that satisfying Sichuan pepper experience I was looking for. Potatoes also - but will leave you quite thirsty. Restaurant could improve the menu with some veggie side dishes IMO. Order was delayed a few times - about 30 mins late.
25 Sep 2021 at 15:03 The restaurant has complete the food long time ago but no rider went pick up. The delivery time is later than estimated ( even the estimated time is way too long). Very unhappy with the delivery time.
4 Aug 2021 at 15:06 Eten was super lekker, mooie grote portie en was binnen half uur voor mijn deur. Een aanrader :)
21 Jul 2021 at 19:35 The food was great! I recommend cold noodles with chicken
26 Jun 2021 at 21:05 2,5 uur op mijn eten gewacht. Restaurant en de bezorger van Thuisbezorgd wezen naar elkaar wie er fout zat. Niet netjes voor de klant. Ik ha noodle soup besteld, maar de soep was niet apart verpakt. Na 2,5 uur waren de noodles behoorlijk zompig geworden.
9 May 2021 at 22:19 Smaakte naar zeep, was zo vies dat we het hebben weggegooid. Naast het feit dat het echt heel vies was is het ook nog eens duur. En de soepen zijn niet vullend.
2 Apr 2021 at 19:52 Zoals altijd weer erg lekkere dumplings
20 Dec 2020 at 15:28 De noodle soep was veel te zoutig! De zelf gemaakt noodles zijn te zacht, houd meer van een stevige bite. Bezorging kwam eerder dan afgesproken, alles was verder goed verpakt en warm. Voor mij iig niet voor herhaling vatbaar.
30 Oct 2020 at 19:20 Super lekker en smaakvol. Alleen net iets te pittig voor mij. Ik zal de volgende keer vragen of het iets minder mag.